Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Fandí nám

Partneři

NajduZboží.cz

NOVINKY

arr3VÝUKOVÉ KRABIČKY DO MATEMATIKYNovinka v nabídce! V těchto krabičkách naleznete vše, co můžete využít při procvičování vybraných... arr3VÝUKOVÉ KRABIČKY DO CHEMIENovinka v nabídce! V těchto krabičkách naleznete vše, co můžete využít při procvičování vybraných... arr3Magnetické periodické tabulkyVeškeré magnetické tabulky do chemie (včetně DUO verzí, koukněte kliknutím ZDE ) lze nyní graficky... arr3Nový způsob dopravy - DPDPřeprava zboží společností DPD Od 1.5.2016 si můžete zvolit jako způsob dopravy přepravu... arr3AKCE Interaktivní CD zdarmaKe každé objednávce nad 15 000 Kč získáte Interaktivní CD do anorganické chemie ZDARMA (více o CD...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 299 Kč (50 €)
naše cena 1 379 Kč (53 €)
naše cena 6 499 Kč (250 €)

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 10 841 Kč (417 €)
naše cena 1 064 Kč (41 €)
naše cena 8 324 Kč (320 €)

ANKETA

Jak často nakupuje Vaše škola pomůcky pro výuku?

Několikrát do měsíce 51% Zhruba jednou za měsíc 40% Jednou za pololetí 4% Jednou ročně 5%

KONTAKTY

Ing. Jan Bažacký (SKOLAMARKET)
Družstevní 245
747 92 Háj ve Slezsku
tel: +420 777 715 705
info@skolamarket.cz
http://www.skolamarket.cz
IČ: 87858258

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Ing. Jan Bažackému, IČ 87858258, zapsaný v živnostenském rejstříku MÚ Opava pod číslem jednacím MMOP 51745 / 2011 a Mgr. Michaela Bažacké, IČ 87858258, zapsaná v živnostenském rejstříku MÚ Opava pod číslem jednacím MMOP 51745 / 2011 (dále jen „prodávající“ nebo „správci“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů