Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Fandí nám

Partneři

NajduZboží.cz

NOVINKY

arr3VÝUKOVÉ KRABIČKY DO MATEMATIKYNovinka v nabídce! V těchto krabičkách naleznete vše, co můžete využít při procvičování vybraných... arr3VÝUKOVÉ KRABIČKY DO CHEMIENovinka v nabídce! V těchto krabičkách naleznete vše, co můžete využít při procvičování vybraných... arr3Magnetické periodické tabulkyVeškeré magnetické tabulky do chemie (včetně DUO verzí, koukněte kliknutím ZDE ) lze nyní graficky... arr3Nový způsob dopravy - DPDPřeprava zboží společností DPD Od 1.5.2016 si můžete zvolit jako způsob dopravy přepravu... arr3AKCE Interaktivní CD zdarmaKe každé objednávce nad 15 000 Kč získáte Interaktivní CD do anorganické chemie ZDARMA (více o CD...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 5 197 Kč (200 €)
naše cena 4 476 Kč (172 €)
naše cena 2 600 Kč (100 €)

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 2 333 Kč (90 €)
naše cena 20 999 Kč (808 €)

ANKETA

Jak často nakupuje Vaše škola pomůcky pro výuku?

Několikrát do měsíce 50% Zhruba jednou za měsíc 40% Jednou za pololetí 4% Jednou ročně 6%

KONTAKTY

Ing. Jan Bažacký (SKOLAMARKET)
Družstevní 245
747 92 Háj ve Slezsku
tel: +420 777 715 705
info@skolamarket.cz
http://www.skolamarket.cz
IČ: 87858258

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Ing. Jan Bažackému, IČ 87858258, zapsaný v živnostenském rejstříku MÚ Opava pod číslem jednacím MMOP 51745 / 2011 a Mgr. Michaela Bažacké, IČ 87858258, zapsaná v živnostenském rejstříku MÚ Opava pod číslem jednacím MMOP 51745 / 2011 (dále jen „prodávající“ nebo „správci“, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů