Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Fandí nám

Partneři

NajduZboží.cz

NOVINKY

arr3VÝUKOVÉ KRABIČKY DO MATEMATIKYNovinka v nabídce! V těchto krabičkách naleznete vše, co můžete využít při procvičování vybraných... arr3VÝUKOVÉ KRABIČKY DO CHEMIENovinka v nabídce! V těchto krabičkách naleznete vše, co můžete využít při procvičování vybraných... arr3Magnetické periodické tabulkyVeškeré magnetické tabulky do chemie (včetně DUO verzí, koukněte kliknutím ZDE ) lze nyní graficky... arr3Nový způsob dopravy - DPDPřeprava zboží společností DPD Od 1.5.2016 si můžete zvolit jako způsob dopravy přepravu... arr3AKCE Interaktivní CD zdarmaKe každé objednávce nad 15 000 Kč získáte Interaktivní CD do anorganické chemie ZDARMA (více o CD...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 3 629 Kč (140 €)
naše cena 1 209 Kč (46 €)
naše cena 1 400 Kč (54 €)

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 064 Kč (41 €)
naše cena 4 106 Kč (158 €)
naše cena 24 138 Kč (928 €)

ANKETA

Jak často nakupuje Vaše škola pomůcky pro výuku?

Několikrát do měsíce 50% Zhruba jednou za měsíc 40% Jednou za pololetí 4% Jednou ročně 6%

KONTAKTY

Ing. Jan Bažacký (SKOLAMARKET)
Družstevní 245
747 92 Háj ve Slezsku
tel: +420 777 715 705
info@skolamarket.cz
http://www.skolamarket.cz
IČ: 87858258

Ochrana osobních údajů e-shopu Skolamarket.cz
  1. Ing. Jan Bažacký, IČ 87858258, zapsaný v živnostenském rejstříku MÚ Opava pod číslem jednacím MMOP 51745 / 2011 a Mgr. Michaela Bažacká, IČ 87858258, zapsaná v živnostenském rejstříku MÚ Opava pod číslem jednacím MMOP 51745 / 2011 (dále jen „prodávající“ nebo „správci“) zpracovávají ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovají tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.
  5. Zpracování osobních údajů je prováděno Ing. Janem Bažackým a Mgr. Michaelou Bažackou, tedy správci osobních údajů. Osobní údaje pro tyto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Direct Parcel Distribution CZ s. r. o., sídlem Modletice 135, 251 01 Říčany u Prahy
    • TOPTRANS EU, a.s., sídlem U Plynárny 1290/99, 101 00 Praha, Michle
    • Česká pošta, s.p., sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správci nemají osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@skolamarket.cz

  7. Správci osobních údajů, jakožto provozovatelé webové stránky www.skolamarket.cz, užívají na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správců, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.