Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Fandí nám

Partneři

NajduZboží.cz

NOVINKY

arr3VÝUKOVÉ KRABIČKY DO MATEMATIKYNovinka v nabídce! V těchto krabičkách naleznete vše, co můžete využít při procvičování vybraných... arr3VÝUKOVÉ KRABIČKY DO CHEMIENovinka v nabídce! V těchto krabičkách naleznete vše, co můžete využít při procvičování vybraných... arr3Magnetické periodické tabulkyVeškeré magnetické tabulky do chemie (včetně DUO verzí, koukněte kliknutím ZDE ) lze nyní graficky... arr3Nový způsob dopravy - DPDPřeprava zboží společností DPD Od 1.5.2016 si můžete zvolit jako způsob dopravy přepravu... arr3AKCE Interaktivní CD zdarmaKe každé objednávce nad 15 000 Kč získáte Interaktivní CD do anorganické chemie ZDARMA (více o CD...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 3 629 Kč (140 €)
naše cena 4 476 Kč (172 €)
naše cena 2 600 Kč (100 €)

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 5 552 Kč (214 €)
naše cena 1 629 Kč (63 €)

ANKETA

Jak často nakupuje Vaše škola pomůcky pro výuku?

Několikrát do měsíce 51% Zhruba jednou za měsíc 40% Jednou za pololetí 4% Jednou ročně 5%

KONTAKTY

Ing. Jan Bažacký (SKOLAMARKET)
Družstevní 245
747 92 Háj ve Slezsku
tel: +420 777 715 705
info@skolamarket.cz
http://www.skolamarket.cz
IČ: 87858258

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Ing. Jan Bažackému, IČ 87858258, zapsaný v živnostenském rejstříku MÚ Opava pod číslem jednacím MMOP 51745 / 2011 a Mgr. Michaele Bažacké, IČ 87858258, zapsaná v živnostenském rejstříku MÚ Opava pod číslem jednacím MMOP 51745 / 2011 (dále jen „prodávající“ nebo „správci“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovávali následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů